Întâlniri Pro Vita în Protopopiatul II Iași

Viața parohiei Aprilie 3, 2017

Zece preoti din Protopopiatul II Iasi s-au intalnit ieri seara, 27 martie, de la ora 18.00 in biserica Izvorul Tamaduirii CUG II, Iasi, sub coordonarea Pc. Pr. Niculae Dorneanu, misionar protopopesc al Protopopiatului II Iasi pentru a identifica la nivelul grupului o strategie de lucru si activitati, avand drept scop apropierea tinerilor de Biserica.

In cadrul activitatii, au fost propuse de fiecare preot exemple de proiecte integrate, care să alăture tinerilor deja implicati in actiunile Bisericii si pe alti reprezentanti ai acestei varste.

In paralel, la Asezamantul brancovenesc al Parohiei Sf. Mahrama - Iasi a avut loc o intalnire de lucru a tinerilor propusi de preotii participanti la acest proiect, proiect care este deschis preotilor si tinerilor interesati de subiect.

In urma confruntarilor concluziilor celor 2 intalniri, va fi realizat un draft care va cuprinde viziunea comuna a tinerilor si a preotilor parteneri in cee ce priveste creionarea lucrarii menite sa arate tinerilor mai putin implicati beneficiile unei relatii vii cu preotul si cu ceilalti tineri, in Biserica.

Urmatoarea intalnire a preotilor si a tinerilor va avea loc lunea viitoare pe 3 aprilie, de la ora 18.00 la Parohia Binecredinciosul Voievod Stefan cel Mare si Sfant, Iasi, avand drept gazda pe Pc. Pr. Mihai Dorosinca, Director executiv al Fundatiei Solidaritate si Speranta, Iasi

Vă așteptăm cu drag!

Pr. Florentin Lupascu

Citește alte articole despre: 27155