A.T.O.R. Ruginoasa la „Marșul pentru viață 2017”

Activități Martie 26, 2017

Asociația Tineretul Ortodox Român filiala Ruginoasa a participat în data de 25 martie 2017, în orașul Târgu Frumos, la „Marșul pentru viață”, organizat de A.T.O.R. Târgu Frumos, având parteneri și filialele Costești și Ruginoasa.

„Marşul pentru Viaţă” are ca temă în acest an „Ajută mama şi copilul, depinde de tine!”. Orașul Târgu Frumos s-a numârat printre cele peste 285 de oraşe din România şi Republica Moldova în care se organizează.

Evenimentul a debutat la ora 15 cu citirea Acatistului Bunei Vestiri la Biserica Sfântul Nicolae. Cei peste o sută de participanți au mers apoi spre Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Traseul s-a încheiat la Biserica Sfânta Cuvioasă Parascheva cu o ectenie și un cuvânt de mulțumire.

Mesajul din acest an, este axat pe necesitatea sprijinirii femeilor în criză de sarcină, pe necesitatea sprijinirii femeilor care vor să nască şi sunt în situaţii dificile, pentru că sunt foarte multe femei care se confruntă cu situaţii de presiune atunci când află că sunt însărcinate.

Citește alte articole despre: Marsul pentru viata 2017